Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 14 december 2009 @ 11:15 door heleen________ , 874 keer bekeken

Een vrouw heeft maandenlang rondgelopen met een gezwel in haar buik van maar liefst ruim 7 kilo.

De Britse Janet Delaney (43) werd op straat continue gefeliciteerd met haar zwangerschap. Haar dikke buik werd echter niet veroorzaakt door een groeiende baby maar door een megagezwel.

De vrouw was naar de dokter gegaan omdat haar buik maar bleef groeien. De artsen zeiden dat het ging om opgezette darmen en stuurde haar met enkele pilletjes weer naar huis. Hoewel haar buik maar bleef groeien en ze nog drie keer terug ging naar de huisarts, bleef deze volhouden dat het om een spastische darm ging.

Toen de tandartsassistente uit Manchester na veel aandringen eindelijk een scan kreeg in het ziekenhuis bleek er een enorme cyste in haar buik te zitten.

"Ik ben heel verbaasd dat het niet eerder is opgemerkt door de artsen. Ik zag er uit of ik negen maanden zwanger was. Mensen stonden zelfs voor me op als ik een bus instapte en vroegen wanneer de baby kwam", zegt Janet in de Daily Mail.

De cyste werd uiteindelijk verwijderd tijdens een vijf uur durende operatie. Er moesten twee chirurgen aan te pas komen om het gezwel van ruim 7 kilo uit de buik te tillen.



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.