Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 30 augustus 2010 @ 22:07 door heleen________ , 1096 keer bekeken

Edsilia Rombley: 'Keizersnee …

Edsilia Rombley geniet met volle teugen van pasgeboren dochter Imaani, al moet de zangeres haar best doen om voldoende rust te houden

 

De zangeres heeft voor het eerst sinds haar bevalling weer een berichtje geplaatst op Facebook. "Ik ben zo trots op onze kleine meid! Imaani, Tanicia...het was me wat zeg.... na uren weeën te hebben gehad moest ze eruit gehaald worden met een keizersnee, want ze had in het vruchtwater gepoept..." Zo laat ze haar fans openhartig weten.

(...) "We genieten ontzettend van ons poppetje, ...kunnen uren naar haar kijken. Ik ben alleen nog even aan het herstellen van die keizersnee, dat valt echt effe tegen, maar heb van vele vrouwen gehoord dat het goed komt :))."

Toch moet Edsilia echt de tijd nemen om goed uit te rusten, maar daarna gaat ze weer vol aan de bak en daar heeft ze zin in: "Ik moet me nog even bij de computer weg houden, want anders ga ik weer van alles willen doen, en op dit moment moet ik nog effe genieten van het thuis zijn met de kleine en goed herstellen. In januari begin in weer met een nieuwe theater tour!"



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.