Blogposts

Blog

Geplaatst op zondag 24 oktober 2010 @ 20:46 door heleen________ , 909 keer bekeken

Celine Dion is zaterdag 23-10-2010  om 11.11 en 11.12 uur bevallen van haar tweeling. De jongetjes zijn met een keizersnee ter wereld gebracht in een ziekenhuis in Florida. Begin deze week werd de Canadese zangeres al uit voorzorg opgenomen in St. Mary’s Medical Center. Ze was op dat moment 34 weken zwanger. Vroeggeboorten zijn niet ongebruikelijk bij tweelingzwangerschappen. (Foto: celinedion.com)


 


De jongetjes zijn bijna zes weken te vroeg geboren, maar maken het prima. Ze wegen allebei rond de 5 pond. De boys moeten nog wel een tijdje in de couveuse liggen. Ook met moeder Celine gaat alles goed.


De 42-jarige zangeres is getrouwd met de 68-jarige René Angélil. Samen hebben ze al een 9-jarige zoon: René Charles. Net als de tweeling is hij ook een IVF-kindje.


De namen van de twee jongetjes zijn nog niet bekendgemaakt.



Reacties

  • heleen________
    vrijdag 29 oktober 2010, 19:56
    Celine kreeg op 23 oktober tweeling Eddy en Nelson en is dolblij, al had haar blijdschap nog groter kunnen zijn... Ze vertelt in een emotioneel interview met een Franse nieuwszender dat er 1 kind is overleden, vlak nadat ze erachter kwam dat ze zwanger was. Maar Celine bekijkt het drama positief: "Hij moest opgeven om zijn broertjes de kans te geven om te groeien." Zangeres Celine Dion onthult dat haar tweeling eigenlijk een drieling was Celine en haar man René hebben al zoon René-Charles (9). De zangeres kreeg zo'n jaar geleden al een miskraam te verduren.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.