Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 09 mei 2011 @ 22:41 door heleen________ , 881 keer bekeken

Mariah Carey 'maakt het uitstekend' nadat ze is bevallen van de tweeling. De 42-jarige superster schonk zaterdag in een onbekend ziekenhuis in Los Angeles het leven aan een zoon en een dochter. De geboorte van de baby's viel precies op de trouwdag van de zangeres en haar man Nick Cannon.


De woordvoerster van Mariah heeft laten weten dat het meisje als eerste ter wereld kwam en 2,35 kilo woog. Kort daarna werd haar broertje geboren die iets zwaarder was.


De zegsvrouw wist ook te vertellen dat het stel na de geboorte van de tweeling samen naar Mariah's grote hit ''We belong together" luisterden.


''Mariah en Nick zijn dolgelukkig'', voegde ze eraan toe. ''Zelfs Mariah heeft dit niet zo kunnen plannen'', reageerde ze op de vraag of het toeval is dat de tweeling op de trouwdag van het stel is geboren. .


''Mijn vrouw heeft me vandaag het meest ongelofelijke cadeau van mijn leven gegeven!'' twitterde Nick enkele uren na de geboorte. ''Dit kan ik nooit evenaren''.


Het stel heeft de namen van de tweeling nog niet bekend gemaakt, maar eerder liet Nick People Magazine weten dat het unieke namen zullen worden. ''Geen hele gekke namen, maar wel uniek,'' voegde hij er nog aan toe.



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.