Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 30 mei 2011 @ 23:23 door heleen________ , 1024 keer bekeken

Wieneke Remmers bevallen van …

Musicalactrice Wieneke Remmers is afgelopen weekend moeder geworden van een zoontje: Sam. "Het is heel mooi, bijzonder en emotioneel dat hij er nu eindelijk is," vertelt de kersverse moeder.

 

De kleine jongen weegt 7,5 pond en kwam zondagmiddag om half vier ter wereld nadat Wieneke en haar man, musicalacteur Rein Kolpa, zaterdagavond naar het ziekenhuis waren vertrokken. "Het was een zware bevalling, het duurde erg lang," vertelt de trotse moeder. "We vertrokken zaterdagavond om half acht naar het ziekenhuis en Sam werd pas om half vier de volgende dag geboren. Maar dat ben ik al lang weer vergeten. Het is zo'n mooie baby."

De naam Sam hadden Wieneke en Rein al een tijdje geleden gekozen. "Na de echo in de twintigste week wisten we dat het een jongetje zou worden. We hadden het voor de echo al over namen gehad en in de auto op weg naar huis kwam de naam Sam ter sprake. We keken elkaar aan en wisten: 'dat wordt het'."

Sam is al bewonderd door de opa's en oma's van beiden kanten. "Mijn zus is ook al langs geweest," vertelt Wieneke. "Dat was heel bijzonder, want ze is zelf ook zwanger en over vijf maanden uitgerekend. Mijn broer woont in New York en heeft de kleine via Skype gezien. Hij komt over vier weken naar Nederland."

Afgelopen weekend liet de musicalactrice via haar website nog weten dat ze niet meer kon wachten op de komst van de baby: "Baby Kom nou!" Schreef ze toen.

Wieneke en Rein leerden elkaar kennen bij de musical The Sound of Music. In oktober staat ze weer op de planken.



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.