Blogposts

Blog

Geplaatst op zondag 28 juli 2013 @ 14:05 door heleen________ , 1113 keer bekeken

Onze vaderlandse trots Armin van Buuren is zaterdag 28-07-2013 voor de tweede keer vader geworden van een zoon, Remy.


"Ik zit nog bovenop de roze wolk." 

De kleine spruit weegt 3635 gram en is gisteravond om 21.00 uur geboren. Armin is maar wat trots op zijn vrouw. "Erika is een echte terriër. Ze heeft de bevalling zonder pijnbestrijding gedaan, helemaal op eigen kracht."

Gelukkig voor haar duurde de bevalling minder lang dan bij de geboorte van hun dochter Fenna. "Erika was de vorige keer behoorlijk uitgeput. Ze is nu wel moe, maar ze is er wel beter aan toe. Ik vind het heel fijn voor haar dat ze nu al kan genieten van het kleintje."

Zoals Armin eerder al bekendmaakte, wist het stel van te voren niet of het een jongen of een meisje zou worden. "We zijn van de oude stempel. We wilden ons laten verrassen. De kinderkamer heeft daarom neutrale kleuren."

Het maakte de dj niets uit of het een jongentje of een meisje is. "Tijdens de bevalling ben je alleen maar bezig of de kleine gezond is. Ik had twee meisjes ook leuk gevonden, maar een jongen en een meisje is natuurlijk ook geweldig. Een echt koningskoppel."

Op de vraag of hij zichzelf al zaterdagochtend  op het voetbalveld ziet staan, antwoordt hij lachend: "Ja, dat hoort er natuurlijk wel bij."

Hoewel hij inmiddels een doorgewinterde papa is, maakt Armin zich af en toe wel zorgen. "Als hij zo in de wieg ligt, denk ik weleens: ademt hij nog?" Gelukkig is de kleine spruit kerngezond.



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.