Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 12 september 2012 @ 21:54 door heleen________ , 1364 keer bekeken

Zoon voor Wilfred Genee

De presentator van Voetbal International is opnieuw vader geworden, ditmaal van een zoontje. De spruit is vanmiddag 10-09-2012 om 13.32 uur geboren en heeft de naam Timothy Luca Genee gekregen.

"Op zaterdag begonnen de voorweeën en pas zondagnacht zette het echt door. Het was een lange zit voor Lili, maar ze deed het top", verteltWilfred.

Wilfred en zijn vrouw Lili hebben al een dochter, Feline Isabeau. Zij is inmiddels al bijna drie jaar oud en helemaal in de wolken met het feit dat ze een broertje ging krijgen.

Hij woog bij de geboorte 4230 gram en is lang", glundert de 45-jarige Genee verder over zijn zoon. "En ons mannetje is hongerig. De borstvoeding bleek onvoldoende, dus kreeg hij bijvoeding." Genee noemt het 'een uitkomst' dat hij nu na een dochter ook een zoon heeft. "Ik ben heel gevoelig voor mijn dochtertje. Ze pakt me zonder enige moeite volledig in. Wat dat betreft ben ik een sukkel, misschien zelfs wel een watje. Ik ben razend benieuwd of Timothy hetzelfde effect op mij heeft." De komst van Timothy was voor Genee en zijn vrouw erg bijzonder. "Lily en ik hadden, omdat mijn vrouw 40 is, niet verwacht dat er nog een kindje zou komen. Zo'n wondertje moet ook maar lukken, je door God gegeven zijn. We zijn zeer blij met ons meer dan gewenste zoontje. Hij is het allermooiste cadeautje."



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.