Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 20 juli 2010 @ 13:55 door heleen________ , 1559 keer bekeken

Twee donkere Britse ouders wisten niet wat ze zagen toen hun baby geboren werd. Het meisje is blank, heeft blauwe ogen en blonde krullen

 

Ouders Ben en Angela, oorspronkelijk van Nigeriaanse afkomst, waren stomverbaasd toen ze het uiterlijk van dochter Nmachi zagen. "Na de geboorte hebben we wel een halfuur alleen maar lopen staren", vertellen ze in The Sun. Genetisch experts en artsen hebben verklaard dat het meisje geen albino is.

"Na de geboorte was het eerste wat ik zei: Is ze wel van mij? Maar ik weet nu zeker dat ze van mij is. Mijn vrouw is eerlijk tegen me. Ook als ze ontrouw was geweest had de baby er niet zo uit gezien", aldus vader Ben. De ouders spreken van een wonderbaby.

'Onbekende mutatie'

Experts noemen de geboorte van het blanke meisje wonderbaarlijk en volgens hen is de meest logische verklaring dat er een onbekende mutatie heeft plaatsgevonden. "Genetische processen zijn erg complex en we begrijpen nog lang niet alles."

De ouders en de twee oudere kinderen van het gezin zijn dolblij met hun dochter en zusje. "We zijn een donker gezin, maar hebben plotseling een blank zusje", zegt de 4-jarige broer van Nmachi



Reacties

  • lousje87
    dinsdag 20 juli 2010, 14:06
    Hahah ja dan sta je even raar te kijken...

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.