Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 25 januari 2010 @ 16:44 door heleen________ , 1375 keer bekeken

De 22-jarige Daniela staat op het punt een record te vestigen. De vrouw wordt, als alles goed gaat, de jongste Duitse ooit met zes kinderen

De vrouw uit Bayern las onlangs in Bild het verhaal van de 23-jarige Melinda S. uit Keulen die een record zou hebben met zes kinderen. Daniela pakte direct de telefoon om de krant te vertellen dat zij met haar 22 jaar straks de echte Duitse recordmoeder is.

De moeder leerde op haar veertiende haar vriend Timo, van toen 18, kennen. Ze raakte zwanger en samen besloten ze het kindje te houden. Op haar vijftiende werd ze dan ook moeder van dochter Lisa. Vader Timo dacht dat Daniela daarna wel de pil zou slikken, maar niets bleek minder waar. "Ze mag geen tabletten en slikte dus niets. Ze had dat alleen niet tegen mij gezegd", aldus de vader in Bild. Vervolgens werden nog Leon (5), Lucas (4), Lea (2) und Anna-Soey (1) geboren. Baby Ben, een jongetje, kan ieder moment worden geboren.

Maar hierna wil het stel geen kinderen meer. "Al moet ik de pil voor mannen slikken", aldus de Duitser. Het is de bedoeling dat als Ben naar de crèche gaat, Daniela een opleiding gaat volgen tot verpleegster



Reacties

  • heleen________
    vrijdag 29 januari 2010, 11:21
    Tja dta is maar net hoe je er overdenkt. Zelf zou ik het ook beetje te vinden maar ja andere denken er weer anders over.
  • --carla--
    woensdag 27 januari 2010, 14:28
    Ik weet niet of je daar nou trots op moet zijn.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.