Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 05 augustus 2011 @ 16:50 door heleen________ , 1517 keer bekeken

Het was in een mum van tijd gebeurd”, zegt kersverse vader Michel Wiegman (36) beduusd. „Om 08.45 uur bleek dat ze ontsluiting had en vond de verloskundige het tijd worden om naar het ziekenhuis te gaan, ongeveer twintig minuten rijden."

'Het komt!'

 De bevalling van Nathalie van Geffen (34) uit het Gelderse Zetten ging gisterochtend plotseling zo snel, dat het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen net even te ver was. Op de parkeerplaats van het ziekenhuis schonk de verloskundige in haar auto het leven aan dochter Yorinde.

 

"Mijn vriendin zat bij de verloskundige in de auto voor als er onderweg iets zou gebeuren, en ik reed er achteraan. We waren nog niet koud op de parkeerplaats, ik deed net mijn portier open, toen ik mijn vriendin hoorde roepen: het komt!!”

"Toen kwam het hoofdje er al uit. Twee verpleegkundigen die buiten stonden hebben snel hun collega’s opgetrommeld.” In een mum van tijd stond er een babybedje op de parkeerplaats. „Moeder en dochter maken het goed. De kleine is prachtig!” laat de trotse vader weten.



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.